Adidaskärlek tracksuit-väder

Riktigt dassigt väder, skulle man kunna säga. Fantastiskt vilken vacker dimma, och så skön luften är att andas, skulle man också kunna säga. Den här veckan har verkligen förenat höstrusk med ångbastu.

Vi var ute på promenad och mös i våra joggingdressar, och Stefan fångade min outfit på bild, och jag kände mig väldigt nöjd över min, enligt mig, både glammiga och komfortabla look.


Det känns nästan lite förbjudet, och definitivt lite töntigt, att tycka om Adidas så mycket som jag och min sambo gör. Jag går liksom runt och hoppas på att Adidas ska se mig och tänka wow, hon måste företräda vårt märke, och sedan bara klä upp mig i massa trerandiga grejer.

Än så länge får jag nöja mig med att gå runt i min rosa tracksuit som fyndades på Myrornas för 140 kronor, och bara tänka på hur mycket glam för pengarna det är. Vilket i och för sig är väldigt mycket glam för pengarna. DKNY-kappan som jag har till, har liksom ungefär samma status i min garderob.

Kolla vilken Hollywood-feel det fick när man drog lite i färgerna…

Ha det bra i dassvädret!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *