Brunch på Högberga Gård

Jag, Stefan och hans föräldrar var på brunch på Högberga Gård på Lidingö. Har ätit där en gång förut och kan verkligen rekommendera. Som vanligt när det är god mat så glömde jag fota tills jag var inne på efterrätten, men fördelen med buffé är ju att den finns kvar att fota även efter man har ätit upp.

Förutom mumsig mat finns där också en trevlig trädgård och en underbar utsikt över vattnet. Själva utsikten fick vi dock inte så roliga bilder på eftersom det var extremt mycket motljus åt det hållet. Men det var fint att titta på i alla fall.

Kolla min nya (första!) tatuering! Inlägg om den kommer när den läkt helt, men hittills har den sett superfin ut!
Jag tänkte ta mig över till andra sidan, men jag fegade ur…
Kan för övrigt varmt rekommendera den här vinterjackan från Monki, riktigt skön är den.

Trevlig kväll allihopa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *