Crossfit-pass på landet, del 1

Filmade två träningspass ute på landet i somras, där jag har införskaffat en del mer eller mindre udda träningsutrustning. Flera grejer har jag byggt själv med hjälp av min fantastiska bonuspappa.

Det här var passet jag körde:

6 varv på tid:
10 step over box med trästock (ca15-20kg)
20 hopprepshopp (single unders)

6 varv, lugnt och kontrollerat
5/5 axelpressar (ca 6kg)
5/5 enarmsrodd med powerband/liknande
10 ring rows

Som ni kommer se har jag använt lite olika udda redskap. Beroende på var man tränar får man vara lite olika kreativ, och det är bra att lära sig att jobba med udda objekt. En 15kg trästock är till exempel väldigt annorlunda att lyfta jämfört med en 15kg viktplatta.

Nu börjar min ångest över att börja blogga släppa. Det är konstigt hur mycket prestige man kan känna över något som typ ingen läser. Men det är väl för att jag vill att det ska bli många som läser i framtiden, och att jag är nervös för vad den eventuella framtida publiken kommer tycka.

Så nu till slut, med ny mandatperiod (i riksdagen alltså) och hösten som precis har börjat, så kanske den här bloggen äntligen kommer igång på riktigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *