Fysioterapeutprogrammet – Here I come!

Vädret är grått, jag är lite deppig, har lite ångest, men hey, jag ska bli sjukgymnast! Är så taggad på att jobba mer inom vården.

Nuförtiden heter det ju tydligen fysioterapeut, och jag är inte för eller emot den nya termen, jag fattar bytet, men det gamla ordet är också bra.

Anledningen till att jag sökte till utbildningen är att jag under min tid inom äldrevården har insett att det mest meningsfulla för mig att göra på dagarna är att hjälpa andra människor.

Jag är fåfäng och egocentrerad och tänker hela tiden på hur jag ska bli världskänd, men när det väl kommer till kritan är det att jobba med människor som gör mig gladast. Samtidigt är ju träning och att få andra att träna mitt kall i livet, och vad blir då kombinationen av vård och träning, jo fysioterapi såklart.

Det är så härligt att verkligen se fram emot något och att jag faktiskt känner mig säker på att jag kommer vara bra på det. I det kreativa har jag alltid känt mig osäker, men när det handlar om vård och att hjälpa folk har jag ganska bra självförtroende.

Så helt enkelt, i vår börjar en ny resa, mot ett ännu mer utbildat och kompetent jag, det är vi taggade på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *