Jobbar på att göra bloggen fantastisk

Just nu är det mycket frustration i mig. Jag har en tydlig bild i huvudet över hur jag vill att bloggen ska se ut, och så hittar jag inte ett tema som stämmer överens med det. Det är liksom alltid något som är fel eller fattas. Ett mellanrum ser knäppt ut, typsnitt som inte vill med sig, eller också finns det ingen header.

Det fanns en tid när jag var ganska bra på att koda bloggar, men det var nu cirka åtta år sedan, och gissa om det stör mig att mitt 14-åriga jag var så himla mycket bättre på datorer än mitt 22-åriga jag.

Men känner jag mig själv så kommer jag inte kunna slappna av förrän det har blivit riktigt bra, så jag gjorde det enda rätta. Tog fram en två och en halv timme lång Youtube-video om hur man gör sitt eget tema. Önska mig lycka till!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *