Min Crossfit-dröm

Det är så underligt att tänka tillbaka på processen då något gick från att inte beröra mig över huvud taget till att utgöra större delen av mitt liv. Tänk att jag knappt visste vad Crossfit var för ett och ett halvt år sedan.

Fotograf, skådespelare, musiker, polis, journalist, PT, psykolog och fotomodell är bara några av de yrkesrollerna jag har drömt om. Fortfarande låter de lockande, men när det väl kommer till kritan har jag aldrig varit beredd på att lägga 100% av min energi på att följa någon av de vägarna, förrän jag såg en dokumentär om Crossfit.

För ett tag sedan sa min sambo: ”jag tror att du har hittat ditt första riktiga intresse”. Det kändes lite som en förolämpning mot mina tidigare intressen, men samtidigt stämde det ju. Crossfit är det första intresset som verkligen slukat mig på riktigt. Innan ville jag göra allt och var aldrig riktigt beredd att ge upp något till förmån för något annat. Nu är jag fullt till freds med att jag valt bort en massa andra möjligheter. För nu har jag hittat något som är värt att satsa allt på.

Så hur långt kan jag tänkas komma inom sporten då? En 22-åring utan atletisk bakgrund kanske inte är den med bäst förutsättningar för att bli mest vältränad i världen. Svar nej, men samtidigt har jag ingen aning om vad jag är kapabel till och inte. Mitt mål är att lägga så mycket tid och kraft som möjligt på att bli så bra jag bara kan, och se vart det leder mig. Kanske når jag till EM, kanske till VM, eller också så har jag bara väldigt roligt och börjar jobba inom träningsbranschen.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *