Morgonträning och fruktsmoothie

Bättre start på en fredag blir det inte. Nu när jag har välsignelsen att ha en hund, så blir jag lite hurtigare än jag var innan. Dóttir vaknar nånstans mellan fyra och sex varje morgon, och om man ändå är uppe då, varför inte passa på och gå och träna?

Förutom att det är sjukt skönt att träna på morgonen för att jag känner mig produktiv, vaken, och allmänt lycklig, så finns det en till anledning till att jag så gärna vill pricka in det här morgonpasset på fredagar. I somras när jag gick på bootcamp på Crossfit Nordic hade vi en coach som heter Peter Szabo,  och han håller i pass på fredag morgnar, och ingen annan dag i veckan.

Dessutom… så smakar en smoothie aldrig lika gott som efter ett träningspass.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *