Promenix på Norrmälarstrand

Så skönt att våren äntligen är här. Man glömmer liksom bort hur skönt det är med sol och värme på vintern, särskilt i år när vintern verkligen höll i sig tills för en vecka sen.

Här är lite foton från gårdagens promenad på Norrmälarstrand. Dóttir satt och gnällde vid dörren hela förmiddagen tills matte och husse till sist tog sig ut i solskenet. Det blev mjukglassdebut också, men den fångades inte på bild på grund av glasshungrighet.

   

Vi hade lite problem med att posera ihop, Dóttir ville titta på mig när jag tittade in i kameran, och titta in i kameran när jag tittade på henne…

Så härligt att se Dóttir njuta av solen. Eftersom hon är en liten decembervalp, så har hon inte direkt varit bortskämd med varmt väder sina första månader i livet.

En riktig bonus var att vi träffade en annan sheltie på stan för första gången. Kessie, fem år, var lugn och trygg och så så vacker. Kanske Till min och Stefans stora glädje satte hon också Dóttir på plats när hon var för på, det är bra när hundarna kan uppfostra varandra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *