Skifta fokus

Det som absolut inte fick hända hände. För några månader sedan sa jag till mig själv att om jag nu ska starta en blogg så måste jag hålla det uppe. Jag får inte glömma eller strunta i det bara för att jag plötsligt hittat ett nytt, roligare projekt (och nya projekt är alltid roligare).

Det nya projektet är i det här fallet en fantasybok, och det går bara så fruktansvärt bra att skriva, och det är så himla kul att få fantisera ihop mitt eget universum och alla fantastiska grejer som finns i det.

Så nu har de senaste veckorna gått åt till magiska krafter, försvunna regenter och gröna bergiga landskap, och jag måste säga att jag är ganska besviken på mig själv.

Men men, som ni märker så har jag ju lyckats styra tillbaka min uppmärksamhet. Inte för att jag tänker sluta med min bok, den ska ges ut och bli en riktig bästsäljare så småningom. Men bloggen ska inte åsidosättas för det, men jag tror att det kanske var nödvändigt med några veckors förvirring, för att få lite ordning på allt (för det är logiskt).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *