Sluta komma med ursäkter

Var och tränade idag, och kände att dagsformen var lite sådär. Jag var ute och sprang 5 km igår mitt på dagen, vilket under vanliga omständigheter inte är så mycket. I den här värmen var det dock något helt annat. Svettades så att min klänning (ja jag har en träningsklänning) blev helt genomblöt.

Jag sprang från jobbet på Lidingö till Ropsten för att sen ta tunnelbanan hem, och när jag gick av vid centralen var det en blöt fläck över… typ hela sätet. Skämdes väldigt mycket och hoppas att ingen var tvungen att sitta på min svettfläck. 😅

Så på träningen idag, så kände jag mig lite ur form, dålig vätskebalans och trötta muskler, och jag hade sån lust att fälla en kommentar om det till hon som var bredvid mig på passet.

Sen hejdade jag mig och sa åt mig själv (inte högt då alltså) att ursäkter tar en inte framåt, det enda som gäller är att göra sitt bästa utifrån de förutsättningarna man har just nu. En annan dag är det den bredvid som tycker att den är i dålig form, men det blir ju inte bättre av att den berättar det för alla runtomkring.

Så jag var glad och tränade, och svettades ut ytterligare några liter. Nu äter jag saltlakrits och dricker rött iste för att återställa kroppen, vilket grå ganska bra hittills.

Det här med att inte hitta på ursäkter gäller förstås också resten av livet. Som till exempel att blogga. Bara för att wordpress-appen slutar fungera så betyder inte det att jag ska ge upp och lägga ner, det är bara att hitta en annan lösning och fortsätta jobba framåt.

Återkommer med träningsklipp från landet, sallader, och annat.

Hej så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *