Smaka på Stockholm och personlig Magnum

Idag var vi på smaka på Stockholm, så kul. Inget kickar igång sommaren så bra som god mat utomhus. För er som inte vet är Smaka på Stockholm ett evenemang i Kungsträdgården i just Stockholm där en massa restauranger och andra typer av livsmedelsföretag kommer och säljer mat i små portioner till ett överkomligt pris. Tanken är att man kan gå runt och köpa mat och gott på flera olika ställen.

Jag köpte bara en grej idag, friterade räkor med riktigt krispiga pommes och en Pepsi till. När jag kom och satte mig utbrast Stefan ”men alltså det där är såå du!”, och det tar jag som en komplimang.


Bästa vännerna. Eller ja, det är framför allt Dóttir som tycker att Milou är den häftigaste killen i världen, Milou står mest ut med Dóttir och är snäll. Det händer väl alla nån gång i livet?

Ett annat hett tips är att göra en egen Magnum-glass, finns på NK i Stockholm bland annat. En glass kostar 50 kr och man får välja vilket chokladöverdrag och vilken topping man vill ha. Innan jag provade verkade det såå överprisat, men det kändes faktiskt riktigt lyxigt att stå och se sin egen pinnglass bli till, och få en massa mumsig topping på. Så definitivt värt att prova.

Njut av vädret nu, man vet aldrig hur länge det varar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *