Träningspass #25 – lite ny struktur

Från början gjorde jag ju fem träningspass i veckan, men det känns som att det var lite för mycket, så jag kommer göra på ett lite annat sätt nu. Jag kommer försöka lägga upp tre konkreta pass i veckan, och sedan ha mer generella tips och inspiration om träning, och så ska jag få in lite livsstilsrelaterat innehåll på bloggen också.

Men här är i vilket fall dagens pass, som tokigt nog blir veckans första pass, trots att det är fredag idag.

Så snabbt möjligt:

50 burpees

50 knäböj

50 armhävningar

Svar ja, det här kommer vara ett jobbigt pass. Gör det i din egen takt, ta paus när det behövs men slappa inte. Om du redan genom att titta på siffrorna veta tt du inte klarar av det, halvera

Burpees

Lägg dig ner på mage och hoppa upp till stående. Om du vill vara snabb är det bra att hålla kroppen tajt, men om du hatar allt och bara vill ta dig igenom passet går det toppen att göra det som en geléklump.

Knäböj

Tänk bort viktplattan, det här ska bara vara vanliga knäböj. När du gör ett knäböj ska du helst komma ner med rumpan under knähöjd, men om det blir för tungt, eller om du är rädd att ramla i backen, kan du ha som mål att nudda rumpan på en stol eller liknande.

Armhävningar

Håll kroppen rak och stabil, om det är för tungt att göra armhävningar på tå går det bra att göra dem på knä, eller med händerna mot en vägg eller ett bord istället för på golvet.

Lycka till med träningen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *