Utflykt till Ulriksdal

Det är lite tungt just nu. Mormor fick en stor hjärnblödning i torsdags och ligger på sjukhus. Hon är inte kontaktbar och det går inte att säga om hon kommer klara sig och i så fall i vilket skick.

Men det går inte att vara ledsen hela tiden. Jag tycker mycket om det här med att sörja randigt, som de säger att barn gör. Gråt en stund, gör något annat en stund, gråt lite till, och så vidare. Så igår åkte vi på utflykt till Ulriksdal och hade det mysigt i vårvärmen, och jag förvånade mig själv genom att klippa färdigt en vlogg om det redan samma kväll.

Sorg är så komplext. Att mormor kanske inte kommer finnas mer får mig att känna så många olika saker. Jag är så glad över den relationen jag har med mormor. Vi vet var vi har varandra, har delat så himla mycket roligt, och det finns ingenting som jag önskar att jag hade sagt till henne men inte gjorde. Samtidigt är det helt ofattbart att tänka på alla fina stunder och att det kanske inte kommer bli några fler.

Sörja randigt tänker jag göra, annars kommer livet stanna upp och kollapsa helt, och det hade inte mormor gillat. Det ska hända grejer, och man ska se till att njuta av tillvaron. Här är videon från Ulriksdal, och lite bilder. 

Stefan tog en massa närbilder, och en blev så bra att den fick bli ny header.

Är inte sponsrad av Adidas, men det står med på min mentala bucket list att bli det…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *