Veckan med Dóttir #1

Än så länge känner jag mig lite trevande i vad jag ska lägga upp på bloggen, inlägg kommer upp lite hipp som happ och jag försöker mest få in rutinen att producera innehåll. Igår kom jag dock på ett par grejer som jag vill göra. Varje vecka vill jag lägga upp en träningsvideo, en åsiktsvideo, och en Dóttirvideo. Tror att det kan vara bra för mig att ha några hållpunkter för vad som ska skrivas på bloggen, och känner att det blir lättare om jag börjar med att skapa lite film.

Det återstår att se om jag lyckas producera tre videoklipp i veckan, men det får väl bli mitt mål i alla fall. Jag kommer åtminstone få upp en video i veckan.

Hur som helst, här är första delen av den nya lilla följetongen om Dóttir, kommer klippa ihop en film med vad som har hänt i veckan i min lilla vovves liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *